sobota 7. prosince 2013

Novinky a další bláboly... (Aliss)

Ahojte, dlouho jsem se neozvala, co? No nebyl čas a taky jsem nemohla na kompa... No ale teď jsem tu a chci se s vámi podělit o nějaké ty novinky z našeho světa :)

Taky děláte ve škole výzdobu tříd? My jo a je to pěkně o nervy... S Luce se kvůli tomu pořád hádáme, že? A nejradši bych zabila některé spolužačky. A řeknu vám, budeme mít fakt pěknou výzdobu. Bude to sice takové Santovské, ale co už. Včera na výtvarce jsem malovala Santovu chaloupku, která bude pověšená vzadu na stěně. Ještě to není hotový, ale vypadá to celkem pěkně. Teda ne že bych se chtěla nějak vychvalovat... Během příštího týdne to s jednou spolužačkou dokončíme. Možná přidám i fotku :)

Jinak tady jsou moje měsíční šoky:
1. V naší pidi knihovně je Prázdné místo! To fakt nemůžu pochopit. Jak se to vzalo... tam? Vždyť tam nic pořádného není a prázdné místo.. wow.
2. Vedle prázdného místa je knížka od CooBoo. No, to nebyl šok, ale spíš mě to pobavilo. Knihovnice tu knížku totiž zařadili do dospělácké kategorie. Hm.. jde vidět, že se vůbec nevyznají. Teda je možné, že je to spíš pro starší, ale i tak...
3. Mám podél postele položený obraz! A proč mě šokovalo tohle? No, učitelka z výtvarky mi dala mé "dílo" a já fakt nevím, co s tím. Ještě k tomu se mi to vůbec nepovedlo. Když jsme to kreslili, seděli jsme na cestě a když jelo auto, museli jsme to dát do trávy. A mě se to samozřejmě rozteklo :/ Jestli se mi bude chtít, někdy tu přidám fotku :)

A co pro Vás chystáme?
1. Vánoční design! Áno, už se na to dneska vrhnu :3 Jinak Luce ještě nic netuší takže pšt! Určitě tam někde musím strčit Grinche. Já ho totiž žeru! Jako malá jsem na to pořád koukala a pořád taky koukám. Grinch mě nikdy neomrzí.
2. Recenze. Čtete dobře. Konečně se dokopeme taky něco napsat. A co konkrétně? Serafinu- příběh draků a Rozděleni časem- bouře. Ještě tento víkend by to mělo být hotové.
3. Memes. Chci přednastavit pár článků pro všední dny, kdy blogování nestíhám. Konkrétně, it's time for youtube, let's love we heart it a určitě ještě něco :)


Jinak Zima je pro mě období filmů :3 Už mám takový menší seznam, co určitě musím zkouknout:
1. Ledové ostří 1-4
2. Ledově ostří
3. Princezna ledu
4. Grinch (to určitě na štedrý den)
5. Na svatého Valentýna

Zatím toho mám jen tolik, dneska už jsem koukala na holku s prknem. Jinak pokud máte pro mě nějaké typy na dobré filmy, sem s nimi :)

Tak já se jdu vrhnout na tu recenzi :)


2 komentáře:

  1. No tak mi máme v knihovně takové obrázky abysme poznali co to je víte (román,sci-fi...) a knihovnice všechny 3 díly triologie drahokamů zasamolepkovaly jako horor -_-" :D bylo mi do breku když jsem to viděla :'DDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt?? To u nás jsou drahokamy jen dočasně :( Naše knihovna si totiž vyměňuje knížky s knihovnou Třince a vždycky to je jen na půl roku :(

      Vymazat

Jaky je váš názor? :)