sobota 7. června 2014

Typy na letní čtení + Nějaké kecy navíc

Ahojte! Tak jsem se zas po nějaké době ozvala, no. Musím se přiznat, že poslední dobou nemám moc náladu psát články. Ale jak se blíží to léto, zase mě to nějak bere. Takže dneska bych chtěla napsat, jak to dál bude a co se mezitím, co jsem se neozvala stalo.

Včera večer mi prý umřela želva. R.I.P. Pastelka! Což dokazuje, že se neumím starat o zvířata, protože jsem ji měla jen měsíc. Možná ani ne měsíc. Takže, pokud budu mít v plánu koupit si další zvíře, okamžitě mi to zakažte, prosím!

Dále určitě chystám nějaké recenze. Pár knížek jsem za tu dobu přečetla, tak nějaké napíšu. Jo, přečetla jsem i hvězdy nám nepřály. Je to vážně dojemná knížka, určitě doporučuji. S Luce a dalšíma mýma kamarádkama chceme jít do kina. Bohužel si musíme ještě počkat, protože Luce je momentálně v Řecku. Takže to plánujeme asi na čtrnáctého, jestli to vyjde. Chtěli jsme jít do malého kina, kde to hraje s dabingem a jen za 120 kč, jenže nás tam rodiče nepustí. No nic, půjdeme do Karolíny a trochu tam i nakoupíme.

Tak jsem se trochu rozepsala, no. Radši už přejdu k těm knížkám.





Knížky, které doporučuji na léto


   
Sérii léto jsem dočetla teprve nedávno. Rozhodně mě nadchla. Je to taková odpočinková knížka, pro milovníky léta. Můžete si s ní sednout na zahradu, popíjet u toho koktejl a užívat si prázdnin. Co k tomu mohu říct je, že mě naštval konec. Ale co už, všechno ostatní se mi líbilo. Dneska nebo zítra bych měla napsat recenzi na poslední díl, tak pokud vás knížky zaujaly, určitě si ji přečtěte.


Poslední píseň jsem četla asi před rokem. Proto tady recenzi nenajdete. Ale přemýšlím, že si knížku přečtu znova, takže bych napsala i recenzi. No jo, další knížka v mém nekonečném letním seznamu.
Pokud máte/měli jste rádi Miley Cyrus, bod pro vás. Tato úžasná knížka je totiž zfilmovaná a hlavní hrdinkou je právě Miley. Naštěstí ještě s vlasy. Jinak, Miley a její bývalý přítel Liam jsou i na obálce knížky. To byl důvod, proč jsem se čtením čekala tak dlouho. Já totiž Miley Cyrus nemám ráda.
Jestli ji nebo Liama rádi nemáte, zkuste při čtení na ně nemyslet. Mě to pomohlo a knížku jsem si díky tomu zamilovala. Dodnes patří mezi mé nejoblíbenější!



Pak je tady další úžasný dojemný příběh a sice Hvězdy nám nepřály. Příběh Hazel a Guse nadchne snad každého! Já jsem knížku četla ve fakt příšerných podmínkách. Měla jsem ji na čtečce a hádejte co! Chybělo tam č. Třeba ve slově přečíst se č ztratilo a zbytek slova se odentrovalo na další řádek.Po chvilce jsem si však zvykla a knížku přečetla za dva dny. Tak moc mě nadchla.
Jak už jsem se zmiňovala nahoře, právě do našich kin vstoupil i film! Zatím jsem ho neviděla, ale určitě se podívám. Trailer mě nadchnul a co teprve písničky! Nemůžu se dočkat, až film uvidím! Bude to po dlouhé době, co půjdu do kina. Myslím, že hvězdy nám nepřály za to stojí!


  
Zatím jediné tři knížky, co jsem z No boyzzz četla se odehrávají v létě. Tím pádem vám je musím doporučit! U této edice to mám takhle: Nejdřív mě knížka poměrně nudí, pak ale, jak čtu dál a dál mě baví čím dál víc. Nakonec to ukončí v té nejmíň čekané situaci a já jen čumím s otevřenou pusou. Tyto knížky se ná léto přímo hodí, takže vám je musím hned doporučit!

 
No a ještě nějaké ty letní/neletní knížky. myslím, že se u obou děj neodehrává v létě, ale je to zase taková ta oddechovka, takže je taky musím doporučit. Tahle píseň ti změní život a trochu fantasy knížka Mé sladké šestnácté století.

Tak to je asi tak všechno. Ale mám v plánu ještě udělat seznam knih, které si chci v létě přečíst :)



2 komentáře:

  1. Sérii Léto miluji. :) Chtěla bych si ji přečíst znovu! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi líbila :) Zrovna minulý tento týden jsem dočetla poslední díl :D

      Vymazat

Jaky je váš názor? :)